Service en Onderhoud

Zeven-Air beschikt over een uitgebreide servicedienst. Deze servicedienst wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met ons moederbedrijf Technisch Buro Pola Zevenaar bv. Bij onze servicedienst kunt u terecht voor storingen en onderhoud aan uw installaties. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij Zeven-Air een service abonnement af te sluiten.

Om onze service te waarborgen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor het uitvoeren van service werkzaamheden, zoals het verhelpen van storingen en uitvoeren van onderhoud aan diverse installaties. Buiten kantooruren kunt u ons antwoordapparaat inspreken. Als u uw naam, telefoonnummer en soort storing inspreekt, dan neemt onze service monteur binnen 1 uur contact met u op.
Onze monteurs werken met een efficiënt en compleet ingerichte bedrijfswagen. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en beschikken over al het nodige gereedschap. Bovendien blijven ze door middel van cursussen op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en werkprocessen.

Voor het melden van storingen buiten kantoortijden, bel: 0316-524351

 

Onderhoudsabonnement

Regelmatig onderhoud aan uw installatie is het beste recept voor een lange levensduur. Zeven-Air biedt verschillende servicecontracten, waarbij u tegen een vast tarief geen omkijken meer heeft naar uw installatie.

 

 

Copyright © Zeven-Air 2024 | Webdesign & CMS : BIG FAT Internet